*Avvikelser förekommer. Se alla öppettider här.

Medina live och invigningsfest med JumpYard!

PLATS: FONTÄNSCENEN PÅ GATUPLAN OCH UTOMHUS VID HUVUDENTRÈERNA
DATUM: LÖRDAG 24 AUGUSTI, KL. 12-16

Lördagen den 24 augusti kl. 12-16 bjuder vi in till en storslagen invigningsfest i Heron City! JumpYard bjuder på en hisnande scenshow kl. 12 och kl. 14 uppträder favoriterna Medina. Efteråt kan den som vill hälsa på och passa på att ta en bild med artisterna göra det på en meet and greet. Dagens följs av roliga aktiviteter i centrum och tävlingar med fina priser där man bland annat kan vinna fribiljetter till JumpYard, varmt välkomna!

JumpYards invigningserbjudande 24-25 augusti

Förutom tävlingar där man kan vinna fribiljetter så erbjuder JumpYard under invigningshelgen lördag 24 augusti och söndag 25 augusti halva priset på hopptid, extratimmar och familjebiljetter, hur bra?! Erbjudandena gäller endast under dessa datum.

KL. 12-16 – BALLONGKONSTNÄR 

Vi har vår talangfulla och populära ballongkonstnär på plats igen som kommer mingla runt i centrum och dela ut roliga ballongfigurer till alla barn. Låt barnen få sitt alldeles egna festliga ballonghusdjur att ta med sig runt om i Heron City! 

KL. 12-16 – PROVA PÅ JUMPYARDS TRAMPOLIN

Utomhus vid våra huvudentréer kommer JumpYard ha en aktivitetsyta med en lastbil med prova-på trampolin där det finns möjlighet att testa på att hoppa. 
Ta med dig ditt bästa studs-humör så ses vi där!

KL. 12 – SHOW & GODISREGN PÅ SCEN

Ta plats vid fontänscenen kl. 12, för det här får inte missas! Det blir både en livad och hisnande show med JumpYard och inget mindre än ett himmelskt godisregn med godis från Grymt Godis från scenen – fånga så mycket du orkar bära (eller äta)! Det är ju trots allt lördag och dags för lördagsgodis.

KL. 14 OCH CA 14.40 – LIVEFRAMTRÄDANDE MED MEDINA OCH MEET & GREET

Hoppas ni är rejält danssugna… för kl. 14 intar storslagna Medina fontänscenen för ett liveframträdande – så på med gympaskorna och partyhumöret så taggar vi till! Vi vågar lova att ingen står still och att det bjuds på mäktig allsång när Medina spelar live.
Efter framträdandet är det dags för meet & greet. Varmt välkomna att köa för att hälsa på och ta en härlig bild tillsammans med Medina på scenen!


Sommarfest!

PLATS: FONTÄNSCENEN PÅ GATUPLAN OCH OLIKA EVENTYTOR I CENTRUM
DATUM: LÖRDAG 15 JUNI, KL. 11.00-16.00

Lördagen den 15 juni kl. 11.00-16.00 bjuder vi in till sommarfest i Heron City! Dagen bjuder bland annat på roliga tävlingar och härliga och fartfyllda aktiviteter som inspirerar hela familjen till ett sommarlov med skoj och rörelse. Våra restauranger kommer bjuda på aptitretande smakprover och våra butiker på inspiration i sommarens tecken. XXL kommer även bjuda in till lärorik ”Campingskola” och kl. 14.00 tar artisten Liamoo upp scenen för ett glänsande liveframträdande – det här vill ni inte missa!

KL. 11.00-16.00

Vill du testa på något nytt? Vi har lokala sportföreningar och aktörer på plats som bjuder in till gratis prova på-aktiviteter både utomhus och inomhus på gatuplan. Här kommer hela familjen kunna testa på allt från pickleball med Korpen Huddinge-Botkyrka till prickskjutning och dribblingstävling med Huddinge IF eller testa på Taekwondo med klubb Viking som tränar hela kroppen i självförsvar, styrka, smidighet och uthållighet. 

XXL bjuder in till campingskola! Inspireras av nyheter för friluftslivet, lär er hur man kommer igång samt vad man behöver inför en lyckad campingsemester. Det kommer även finnas provsmak av så kallad ”turmat”, frystorkad mat som kan vara nödvändigt att ta med sig vid längre campingutflykter, vågar du testa? På plats kommer det även vankas femkamp där du kan utmana en vän eller familjen i XXL:s spelpark av trädgårdsspel.

KL. 11.00-15.00

Under dagen kommer våra restauranger bjuda på aptitretande smakprover vid vår Food Court på plan 2 där ni bland annat finner O’Learys, Khan’s Mongolian BBQ, Le Beirut, Bengal Tiger, Pizza Hut, Taco Bar, Bamboo South och Coffee House by George – Varmt välkommen förbi och provsmaka allt från rykande goda vårrullar, chicken wings, mango lassi, fika med mera!

KL. 11.00 & 15:00

SATS bjuder in till två tillfällen av kostnadsfria Zumba-pass utanför huvudentrén på gatuplan, kl 11:00 & 15:00. Värm upp höfterna och ta med dig dina danssugna kompisar så kör vi!

KL. 12.00

Vill du ha inspiration och pepp inför en aktiv sommar? 
Välkommen att lyssna på dagens konferencier Anna Månströmer som tar plats på scenen och delar festliga tips. 

Anna kommer också prata träning med SATS som kör ett uppvisningspass på scenen – perfekt inspiration för hemmaträningen, vare sig du är inne på ett gym eller utomhus under sommaren.

KL. 14.00

På scenen intervjuar Anna ett av SOL GF:s lag som tränar och tävlar i cheerleading. SOL GF har haft cheerleading i över 10 år och har nu över 300 aktiva utspridda i lag för alla åldrar och nivåer och deras tävlingsverksamhet är en av de mest meritfyllda i Sverige. Följt av intervjun bjuds vi på en fartfylld uppvisning av laget på hisnande höjd!

Sedan intar artistfavoriten Liamoo fontänscenen för ett liveframträdande. Det kan hända att han kommer sjunga årets Mello-låt ”Bluffin”. Efter framträdandet är det dags för meet and greet. Varmt välkomna att hälsa på och ta en fin bild tillsammans med Liamoo!

© 2023 Photographer Anna-Lena Ahlström annalenaahlstrom.se


MORS DAG-TÄVLING – VINN MIDDAG PÅ LE BEIRUT OCH BIO FÖR TVÅ!


Mors dag den 26 maj närmar sig, och nu ger vi dig chansen att vinna en härlig middag på en av våra restauranger Le Beirut och bio för två (med ett värde på 1000 kr).

Le Beirut erbjuder libanesiska rätter som bjuder på kompletta kulinariska upplevelser. Det är en restaurang med rogivande miljö där du kan andas ut, samtidigt som dina smaklökar får njuta. Le Beirut ligger på plan 3. Filmstadens biograf ligger högst uppe på plan 5 och erbjuder ett stort urval av filmer att välja mellan. Bjud med mamman i ditt liv, köp lite gott snacks och njut av kvällen tillsammans!

TÄVLINGEN

Har du en mamma i ditt liv som helt enkelt är the one and only? Berätta då vad denna person betyder för dig i en kommentar på något av inläggen i våra sociala mediekanaler @heroncity på Instagram & sidan Heron City på Facebook och följ tävlingsreglerna.

Tävlingen avslutas den 23 maj och vinnaren kontaktas via DM i våra sociala kanaler. Lycka till!


Barnens biodag 5 maj – 50% rabatt på alla filmer fram till kl. 15:00!


Nu på söndag 5 maj är det Barnens Biodag vilket innebär att alla barn får 50% rabatt på alla filmer fram till kl. 15:00. Snacka om ett b(j)usigt erbjudande! Kolla in filmstaden.se för söndagens bioprogram i Heron City!


 VÅRENS MÄKTIGASTE LOPPIS

PLATS: GATUPLAN
DATUM: 4 MAJ KL. 11:00-15:00

Ring upp en kompis, rensa i garderoben och förrådet och bege dig mot Heron City — för nu blir det vårloppis!

Fynda, sälj och umgås

Snart är det dags för vårens mäktigaste loppis hos oss i Heron City i samarbete med Stockholmsmarknader. Ett tillfälle att både sälja något du inte längre använder och fynda nya skatter tillsammans med grannar, vänner och familj. Vi håller till på gatuplan, alla är välkomna!

Bidra till en mer hållbar konsumtion! 

Vi kommer att ha folk på plats som gör en god gärning för hemmet, plånboken och planeten genom att sälja vidare sina grejer. Just nu är alla bord fullbokade, men du är varmt välkommen att besöka oss och alla våra härliga säljare på lördag 4 maj kl. 11:00-15:00 för en härlig stund tillsammans och för att fynda loss!


Halva priset på bio för pensionärer


Årets deal? Ja kanske det. För nu får man som pensionär 50% rabatt på Filmstaden i Heron City. Det är ju nästan för bra för att vara sant. Men det är sant, vi lovar!

Filmstadens pensionärsdagar pågår 15-19 april. Då får pensionärer halva priset på alla filmer som visas fram till kl. 17:00 – och Filmstaden bjuder dessutom på kaffe till filmen!  För den som vill äta eller dricka något gott innan eller efter filmen – 10% rabatt på notan (gäller på mat) för alla pensionärer i Filmstadens bistro Hot Food under hela veckan. 

På torsdag 18 april får vi dessutom finbesök av jazztrion Burman trio som spelar härlig jazz live. De kommer att spela på lunchtid vid Filmstaden kl. 12:00 och 14:00 och kl. 16.15 vid foodcourten.


KUL HELA PÅSKLOVET!

PLATS: Eventytan på gatuplan och plan 3
DATUM: Onsdag – lördag 3-6/4, kl. 13:00-18:00

Under påsklovsveckan fylls Heron City med spännande aktiviteter och avslutas med en fartfylld show av favoriterna Musse & Helium.

ONSDAG-FREDAG 3-5 APRIL KL. 13:00-18:00

Vi bjuder på allt från pyssel, fiskedamm, tävlingar, ansiktsmålning och prova på-aktiviteter som passar hela familjen. Dessutom får vi besök av en ballongkonstnär som gör ballongfigurer till barnen och våra butiker delar med sig av sin expertkunskap. Till exempel kommer XXL finnas på plats för att göra dig rustad inför den kommande cykelsäsongen. Besök vår eventyta på gatuplan från kl. 13:00-18:00, ansiktsmålningen hittar du på plan 3, våningen ovanför gatuplan.

LÖRDAG 6 APRIL KL. 13:00 & 15:00

Den underbara duon Musse & Helium gör entré hos oss i Heron City och bjuder på en show kl. 13:00. Efter showen bjuds det på Meet & Greet kl. 15:00. Passa på att hälsa på och ta en bild med barnens idoler! Både show och Meet & Greet håller till på gatuplan i centrum.

Välkommen in för ett äggstra minnesvärt påsklov!


3:e advent

Kl. 12-16 på lördag blir det roliga tävlingar för stora och små. Du hittar dem på gatuplan vid fontänen.

Var med på prickkastning med julklappar i tomtens säck, kasta ring på renen Olofs horn eller gissa antalet skumtomtar.

Välkommen!


2:a advent

Julkvartetten underhåller

På lördag 9/12 kommer Julkvartetten till Heron City. De sjunger julsånger från när och fjärran. Mellan kl. 12 och 16 har du möjlighet att möta dem någonstans i gallerian. Håll ögonen och öronen öppna!

Träffa tomten

På lördag 9/12 och söndag 10/12 mellan kl. 12 och 16 gästar tomten Heron City. Så passa på att hälsa på honom och hans hjälpredor. De bjuder på glögg och pepparkakor och hjälper alla barn (små och stora) att skriva sina önskelistor.
Du hittar dem på plan 2 (nära Seng, Atlantis Sängspecialisten och Grymt Godis).


1:a advent i Heron City

Nu drar vi igång julen med buller och bång!
Vi bjuder på event och tävlingar så missa inte julen i Heron City!

Få din egen julposter

Passa på att besöka vår fotostudio där du vid en green screen kan göra julens galnaste affisch. Den finns på plats på gatuplan på lördag 2/12 kl. 12-16.

Träffa tomten

På lördag & söndag mellan kl. 12 och 16 gästar tomten Heron City. Så passa på att hälsa på honom och hans hjälpredor. De bjuder på glögg och pepparkakor och hjälper alla barn (små och stora) att skriva sina önskelistor.
Du hittar dem på plan 2 (nära Seng, Atlantis Sängspecialisten och Grymt Godis).


Black Friday i Heron City

Vi laddar för fullt för Black Friday här på Heron City!

Några av våra butiker har redan laddat upp med erbjudanden och andra kommer till

Här kommer bara några exempel av alla fynd du kan göra:

 • Atlantis Sängspecialisten bjuder på en superkampanj med start 24/11
 • Power har öppet från 07-21 under Black Friday med fantastiska erbjudanden
 • Sats satsar på oemotståndliga erbjudanden för dig som tränar eller vill börja. I butiken blir det bl.a. 30-70% rabatt på kläder 23-27/11.
 • XXL laddar med dundrande erbjudanden
 • MIO har laddat med en mängd erbjudanden
 • Och vill du ta en fika under Black Friday-shoppingen så erbjuder CoffeeHouse bulle på köpet vid köp av valfri kaffe eller Pannkakor med sylt och grädde för 29 kr.

Välkommen!


OUTLET popup är tillbaka!

Vi har glädjen att återigen välkomna POUTLET popup välkomna till Heron City.

Här hittar du produkter från Iittala, Rörstrand, Fiskars, Moomin mfl. Och alltid till superfina priser.
Butiken hittar du på plan 0 i närheten av fontänen.

Välkommen in och hitta ditt bästa fynd!


Halloween på Heron City

Höstlov och halloween-rysligt på Heron City.

Gå i vår mysiga spöktunnel som du hittar i rulltrappan mellan plan 2 och 3 nära Grymt Godis – om du törs…. Tunneln finns på plats hela höstlovet.

På lördag 4/11 kl. 12-16 får du möjlighet att göra din egen Halloween-affisch. Vi laddar upp med en green screen med ruskiga bakgrunder och du tränar in din läskigaste min. Affischen får du såklart med dig hem.

Vi bjuder också på ansiktsmålning för alla som vill bli extra ruskiga eller fina.

Och behöver du godis, dekorationer eller utklädningskläder för Halloween så hittar du det såklart hos Grymt Godis i Heron City. Maten för festen finns hos Willys och på Filmstaden visas bra filmer för att komma i stämning.

Välkommen till en rysligt mysig Halloween i Heron City!


Sportfest på Heron City 28/10

På lördag 28/10 kl. 11-14 bjuder vi på stor sportfest i Heron City.

Med på kalaset är hockeyklubben SSK och basketklubben SBBK som tar med några av sina största stjärnor ur elitlagen från både herr- och damsidan.

Vi bjuder på tipspromenad och tävlingar i många former med superfina priser. Hos SSK kan du testa dina bästa drag med klubban via spelet Game Changer och du kan också känna på säsongens nya klubbor tillsammans med XXL. SBBK laddar upp med bollar och två korgar där du kan utmana klubbens elitspelare och träna straffkast. SATS Heron City utmanar dig på uthållighetstävling på scenen kl. 13.

Under dagen tävlar vi bla ut 3 presentkort på 500 kr från MIO, 3 presentkort på 500 kr för aktiviteter på
O´Learys, biobiljetter från Filmstaden, 1 månads fri träning på SATS, 3 presentkort på 500 kr från XXL, 3 presentkort på 500 kr från POWER, kuddar från Atlantis Sängspecialisten och mycket mycket annat.

Och sist men inte minst så har vi lite kul för de minsta besökarna; hoppborg och kramar från SBBKs maskot Täljis mm.

Välkomna till vår sportfest för hela familjen!


OUTLET pop-up öppnar 25/5

Funderar du på presenter till vårens och sommarens alla fester?

Nu öppnar OUTLET en pop-up i Heron City. Här hittar du produkter från Iittala, Rörstrand, Fiskars, Moomin mfl.

Välkommen in och hitta ditt bästa fynd!


Kalas-söndag i Heron City

På söndag, den 14 maj, är det dags för Filmstadens stora vårevent – Barnen Biodag. Halva priset på
filmer och Filmstadens Poppiskombo fram till kl. 16.00. Det vill vi fira extra mycket tillsammans bion och alla barnen!

I Heron City mellan kl.12 och 15 kan du hälsa på Grymt Godis-grisen och kanske få smaka lite supergott godis, värdinnor på plats blåser ballonger och vill du bli riktigt fin så har vi ansiktsmålare på plats som pricken över i:et och mycket annat.

Välkommen till en riktig kalas-söndag på Heron City!


Härlig familjepåsk i helgen!

Pyssel och äggjakt, bamsekram från påskharen och chansen att bli en av de 50 lyckliga som får ett påskägg! På påskafton och påskdagen är stämningen på topp i Heron City.

Påskafton, lördag 8/4 kl. 12-16

 • Träffa påskharen vid fontänen och få en riktig påskkram
 • De 50 första barnen får påskägg av påskharen på påskafton
 • Påskharen plockar också fram roligt och mysigt påskpyssel

Påskdagen, söndag 9/4 kl. 12-16

 • Kom på äggjakt med ordletning runt om i Heron City. Var med och tävla om presentkort värt 500 kr.
 • Passa också på att påskpyssla medan vår DJ höjer stämningen.

Välkommen till en GLAD PÅSK i Heron City!


Tomtetips under julledigheten

När julefriden sänker sig över landet och tomten och hans vänner får en chans att vila och roa sig lite grann. Då styr de såklart stegen till Heron City. Här kommer tomtens bästa tips för julledigheten:

Bio är en jullovsklassiker. Se nya Avatar, Mästerkatten eller Håkan Bråkan. Och popcornen är godare än någonsin förr!

Sugen på annat än julmat? Testa asiatiskt, libanesiskt, mexikanskt eller amerikanskt. Många av världens alla smaker hittar du hos restaurangerna i Heron City.

Kli i benen och pirr i tävlingsnerven? Det finns mycket att välja på hos oss – samarbeta och rym från Prison Island, spela minigolf, ett spinningpass eller ta ut dig i en padelmatch!

God julledighet önskar hela Heron City!


Tomten kommer!

Ingen jul utan ett besök hos tomten. I Heron City kan du träffa honom på hans plats vid fontänen följande datum:

 • 10 december kl. 12-14
 • 11 december kl. 12-14
 • 17 december kl. 12-14

Välkommen liten och stor,
ja alla som på tomten tror!


Julens bästa erbjudanden!

Missa inte alla fina erbjudanden från Heron City i jul. Du hittar dem i årets kuponghäfte som landar i din brevlåda den 3/12. Du hittar dem också digitalt via den här länken: https://kopguiden.nu/heron-city/

Kupongerna är giltiga ända fram till julafton 24 december.

Välkommen!


Black Friday eller Black Week?

På Heron City ser vi stora ljuspunkter kommande vecka. Håll ögonen öppna för alla fina erbjudanden som dyker upp under nästa vecka!


Hem och inredning på Heron 11-12/11

Kom till Heron och inspireras av kända inredningsprofiler, få stylingtips, var med i tävlingar, njut av provsmakningar från restauranger och mingla till lite skön musik från vår DJ.

Hem- och inredningsdagarna pågår fredag 11 nov kl 15-19 och lördag 12 nov kl 11-16 och du hittar oss på gatuplan vid fontänen.

Missa inte:

– Fredag kl 15-19 Dj och tastings.

– Lördag kl 12.30 samt kl 13-15: Trendstefan berättar om höstens och vårens trender.

– Lördag kl 12-15: Andrea Brodin pratar inredning med gäster på scenen.

Varmt välkommen!


Film på höstlovet

Vad är mysigare än att gå på bio på höstlovet?!

Black Adam, Tassar av stål, LasseMajas detektivbyrå – Skorpionens gåta, Feed, Halloween Ends… Oavsett om du vill ha en mysig höstlovsaktivitet med familjen eller riktigt isande kalla Halloween-kårar så har Filmstaden alltid en film redo för dig. Passa på att göra besöket till en heldag – på Heron City finns matställen för alla smaker!

Boka biljetter nu: https://bit.ly/filmstaden-heroncity


Halloween-tävling

Sätt fart på årets Halloweenfirande med ett besök på Heron City. Vi har byggt upp ett pumpahus med härlig, mysrysig stämning för hela familjen. Passa på att ta en fin bild och tävla om ett Bowlingkalas!

Hur går det till?
1. Åk till Heron City och ta en selfie eller bild på familj eller vänner framför pumpahuset. Gärna utklädd!

2. Lägg upp bilden på Instagram. Kom ihåg att du måste ha en öppen profil så vi kan se ditt inlägg.

3. Märk bilden #heroncitypumpa22 och håll sedan tummarna att du har den bästa bilden som vinner ett barnkalas.

Tävlingen pågår 21-31 oktober. Vinnaren meddelas via sociala medier 1 november. Vinsten är ett bowlingkalas på O´’Learys för 4-8 barn upp till 12 år. Bowling, mat, dryck och tårta ingår. Kalaset varar ca 2 timmar och arrangeras på en lördag eller söndag.

LYCKA TILL!


Kungens Kurva-dagarna 24–25/9 2022

Kungens Kurva Företagarförening slår upp en stor festplats på parkeringen mellan Heron City och Kungens Kurva Shoppingcenter helgen 24-25 september. Det kommer att bli både jubel och skrik med hoppborg och hinderbana för barnen samt artistuppträdanden på stora scenen.

Lördag 24/9 uppträder Sean Banan kl 13, Liamoo kl 15 och björnen Paddington kommer förbi och hälsar på.

Söndag 25/9 är det dags för Boisac kl 13 och Theoz kl 14. Helgen bjuder också på foodtrucks med provsmakning, tävlingar och andra upptåg.

Inne på Heron City har vi ansiktsmålning och ballongknytning till barnen. Det kommer att bli en härlig helg för hela familjen!

Lördag 24 september, hålltider

13.00 Sean Banan uppträder på utomhusscenen.

15.00 Liamoo uppträder på utomhusscenen.

Ute på festområdet kommer även björnen Paddington och hälsar på. Det blir dessutom hinderbana, hoppborg och DJ.

11.00–15.00 Ansiktsmålning för alla barn inomhus i Heron City.

Söndag 25 september, hålltider

13.00 Boisac uppträder på utomhusscenen.

14.00 Theoz uppträder på utomhusscenen.

Ute på festområdet finns även hinderbana och hoppborg. Det blir också provsmakningar från foodtrucks.

11.00–15.00 Ballongknytning för alla barn inomhus i Heron City.

Varmt välkomna!

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, slutförsäljning och leveransförseningar.


Halva priset på Filmstaden 18 september!

Välkommen till Stora Biodagen på Heron! Alla biofilmer till halva priset och dessutom halva priset på allt i Filmstadens kiosk. Gäller bara nu på söndag, 18 september, och biljetterna är släppta!

Dessutom är det smygpremiär för filmerna ”Ticket to Paradise” – med George Clooney och Julia Roberts – och ”See How They Run” – med Sam Rockwell och Saoirse Ronan. Passa på att se dessa filmer på de exklusiva förhandsvisningarna på Stora Biodagen här i Heron City.

Snabba dig att köpa biljetter för att säkra dina platser till halva priset!


Mios nya pop-up-butik

Gör ett riktigt superfynd i Mios nya pop-up!

Butiken är 550 kvm stor och här kan du hitta soffor, fåtöljer, soffbord, förvaringsmöbler, sängar, matbord, stolar och mycket mer. Under ditt besök här kan du ta del av mängder av erbjudanden på utgående möbler, utställningsmöbler och udda lagervaror.

Butiken kommer att ha öppet under en begränsad tid framöver, så vänta inte för länge! 😉

Måndagar: 11.00–19.00
Lördagar: 11.00–18.00
Söndagar: 12.00–18.00


Padel-aktiviteter varje dag hela sommaren

Högst upp i Heron City, på plan 5, arrangerar Padel United aktiviteter varje dag under hela sommaren (t o m 28 augusti 2022).

Måndagar

Lunchamericano kl 11-12.30 
Mexicano kl 18-20

Tisdagar

Americano kl 18-19 

Onsdagar

Americano kl 18-19.30

Torsdagar

Americano kl 19-21

Fredagar

Lunchamericano kl 12-13.30 
Lagvinnarbanan kl 17-19 

Lördagar

Vinnarbanan kl 10-12 

Söndagar

Nybörjaramericano kl 11-13

Boka din padeltid nu!

Padel United Heron City


Kungens Kurva-dagarna 28–29/5 2022

Äntligen är det dags igen. Lördag 28:e och söndag 29:e maj firar vi Kungens Kurva-dagarna på Heron City. Ta med hela familjen – vi bjuder på roliga aktiviteter för barnen. Dessutom hittar du erbjudanden och aktiviteter i flera butiker och restauranger.

Lördag 28 maj

11-15 Mamma Mu & Kråkan planterar frö tillsammans med barnen och alla får ta med sig krukan hem och se hur det växer.
13 & 15 Godisgrisen från Grymt Godis dyker upp och bjuder på godsaker.

Söndag 29 maj

11–15 Mumin kommer på besök med ”Den stora kamratjakten”.
11–15 Ansiktsmålning för alla barn.
13 & 15 Godisgrisen från Grymt Godis dyker upp och bjuder på godsaker.

Mio Trädgårdsfest 26–29 maj

10–40% på alla utemöbler och massor av andra erbjudanden hittar du på Mio under deras trädgårdsfest torsd–söndag.

Handla för minst 11.995:- och få Smeg stekpanna på köpet, handla för 16.995:- få Bose högtalare eller hörlurar.

Bio för 99:- på utvalda filmer 28–29 maj

Filmstaden erbjuder biljetter för 99:- till utvalda filmer på Heron under lördag och söndag 28-29/5. Välj mellan:

Eldfödd
Sonic the Hedgehog 2
Doctor Strange in the Multiverse of madness
Lost City
Fantastiska Vidunder: Dumbledores hemlighet
Jag är Zlatan
The Northman
Hopper och jakten på mörkrets hamster

Dessutom kan du fylla en av Filmstadens stora godisburkar med smaskigt lösviktsgodis för 69:-

Magdans lördag kl 18 Le Beirut

Lördag kl 18 gästas restaurangen Le Beirut av magdansös.

Padel-erbjudanden till 29 maj

Padel United fortsätter sin invigningsfest till söndag kväll.

20 % rabatt med koden ” PADELKUNGENSKURVA” när du bokar via MATCHi.*

Familjerabatt på drop-in-padel, ta med ett eller flera barn och betala bara 300:-/timme (barnens rackethyra ingår).

Prova-på-padel-gratis-på-söndag då Padel United reserverar ett par banor kl 12–15 för dig som vill testa.

Kampanjpris på utvalda racket och skor.

*Bokning sker via denna länk:
Padel United Heron City (matchi.se)

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, slutförsäljning och leveransförseningar.


Officiell invigning av Padel United Heron City!

Högst upp i Heron City blir det stor invigning av Padel United på fredag 20 maj. 9 banor, 10 meter i tak och massor av aktiviteter och erbjudanden. Kom och spela eller kom och titta!

Fredag 20 maj, plan 5

10.00–11.30
Nätverksträff för alla företagare i Kungens kurva.

12.00–13.30
Lunchamericano med fina priser. Anmälan via MATCHi.*

16.30–17.30
Exklusiv speed-träning med hallens padeltränare. Anmälan via MATCHi.*

16.30–20.00
Prova-på-padel för alla som vill testa.

18.00–19.30
Team Vinnarbanan för Herr & Dam. Anmälan via MATCHi.*

20.00–21.00
Uppvisningsmatch! Kom och se padel i världsklass med topprankade spelare.

*Bokning sker via denna länk: Padel United Heron City (matchi.se)

Festen fortsätter t o m söndag 29 maj

20 % rabatt
med koden ” PADELKUNGENSKURVA” när du bokar via MATCHi.*

Familjerabatt
på drop-in-padel, ta med ett eller flera barn och betala bara 300:-/timme (barnens rackethyra ingår).

Kampanjpris
på utvalda racket och skor.

Få information
om klubbverksamhet, juniorverksamhet och träning för vuxna

*Bokning sker via denna länk: Padel United Heron City (matchi.se)

Välkommen som publik

Invigningen kommer att bli en riktig padelfest. Även om du inte spelar, kom som publik. Träffa andra padel-entusiaster och upptäck de läckra hallarna högst upp på Heron bredvid Filmstaden. Blir du lite hungrig finns ett helt hus av matställen och fika som serverar dig.


Julkul varje helg på Heron

Tomtenissarna trollar fram en extra julig lounge och bjuder på roliga och stämningsfulla aktiviteter varje helg fram till jul. Kom till Heron och hitta julstämning, mat, nöje och klappar.

4-5 december kl 12-17.
Jul med de magiska alverna!

Gilla-station för sociala medier. Följ oss och få godsaker.

Virvelblås och lyckohjulstävling
Utmana alverna i vår luftvirvelblås! Vem fångar flest ”snöflingor” på 1 minut? Var med i utlottningen av ett presentkort. Kom och snurra hem fina julvinster på vårt lyckohjul!

11-12 december kl 12-17.
Julmys med tomtebesök och julkortsautomat.

Kom och träffa tomtefar och tomtemor som är på besök på Heron City! Passa på att ta en fin bild som du lägger upp på Instagram så trollar vi fram ett fint julkort som du kan ta med dig hem till släkt och vänner.

Glöggbjudning
Våra tomtenissar bjuder på god glögg och pepparkaka!

18-19 december kl 12-17.
Klassiskt julpyssel med tomtenissarna.

Kom och julpyssla med oss! Vi gör fina julgransdekorationer tillsammans med alla barn.

Julmaskot-mingel
Snögubben & Pingvinen hälsar på i julloungen och ute i centrumet vissa tider!

20-23 december kl 12-17.
Paketinslagning!

Slipp julstressen med vår paketinslagning. Njut av julefriden medan våra julvärdar gör fina paket till det du handlat på Heron.

God Jul!


Kungens Kurva-dagarna 28–29/5 2022

Äntligen är det dags igen. Lördag 28:e och söndag 29:e maj firar vi Kungens Kurva-dagarna på Heron City. Ta med hela familjen – vi bjuder på roliga aktiviteter för barnen. Dessutom hittar du erbjudanden och aktiviteter i flera butiker och restauranger.

Program:

Lördag 28/5:

11.00 – 15.00 Mamma Mu och Kråkan planterar frö tillsammans med barnen och alla får ta med sig krukan hem och se hur det växer.

13.00 & 15.00 Godisgrisen från Grymt Godis dyker upp och bjuder på godsaker.

Söndag 29/5:

11.00 – 15.00 Mumin kommer på besök med ”Den stora kamratjakten”.

11.00 – 15.00 Ansiktsmålning för alla barn.

13.00 & 15.00 Godisgrisen från Grymt Godis dyker upp och bjuder på godsaker.


Aktuellt angående covid-19

Från 1 juli har restaurangerna inga begränsningar när det gäller öppettider utan har återgått till sina ordinarie öppettider.

Från 2 juli får större biosalongerna ta in upp till 300 gäster.

På Heron City följer vi Folkhälsomyndighetens föreskrifter och ber dig som besöker oss att:
– hålla avstånd och undvik trängsel
– respektera kömarkeringar
– stanna hemma även vid milda symptom
– tvätta händerna ofta eller använda handsprit


Nytt på Heron: 1200 sorters godis!

På plan 2, bredvid O’Learys hittar du nu Grymt Godis – Ballonger & Party. Över 1200 sorters godis, för lördagar och alla andra dagar i veckan.

Välj mellan tusentals ballonger.

Grymt Godis – Party & Ballonger har också allt för festen. Här hittar du bland annat tusentals ballonger och Butterick’s shop-in-shop.


Nytt i Herons foodcourt: Khan’s Mongolian BBQ

Välj mellan kött, skaldjur eller vegetarisk. Kombinera med tiotals grönsaker. Skräddarsy din egen maträtt hos nyöppnade Khan’s Mongolian BBQ i vår foodcourt på plan 3.

När du vill äta gott söder om Söder och ha riktigt mycket att välja mellan så är det Heron City som gäller.


Nu kan du köpa begagnad bil på Heron City!

Nu har Kamux rullat in på Heron City och öppnat vid garaget på Plan 0. Kamux har sålt över 280.000 begagnade bilar. De är störst av alla i Finland och klättrar på topp-10-listan i Sverige. Kamux har även bilhallar i Tyskland.

100 % fokus på begagnade bilar
Kamux är en bilhandlare som enbart koncentrerar sig på begagnade bilar. Företaget erbjuder också tjänster som är kopplade till bilförsäljning. Kamux fokus är nöjda kunder och konkurrenskraftig priser.


Slalomsimulator, hockeyspel och pyssel. Lördag och söndag kl 12–17

I helgen hittar du den äkta sportlovskänslan på Heron City. Testa våra dubbla slalomsimulatorer, spela hockeyspel och pyssla. Utmana kompisarna och ha skoj med familjen. Lördag 22/2 och söndag 23/2, kl 12–17.


Stjärnorna från Idol på Heron City, fredag 20 dec kl 18.00

Idolvinnaren Tusse kommer till oss med Freddie och Dao som gäster. På fredag 20/12 kl 18.00 blir det uppträdande och signering på Heron City. Idolerna vill tacka alla fans som stöttat dem – kom och ta emot kärleken!


Träffa tomten och hans vänner, lördag och söndag kl 12–17.

Kom till Heron City och träffa tomten och alla hans vänner på lördag och söndag 7–8/12 och 14–15/12. Passa på att fotografera dig med dem och låt tomtenissarna göra en extra julig ansiktsmålning. Tomten tar också emot önskelistor.

Vi bjuder också på julpysselverkstad där alla barn får göra sin egen juldekoration att ta med sig hem. Välkommen!


Black Friday på Heron!

Black Friday, black week – fynda julklappar redan nu! Hitta hårda, härliga klipp på MediaMarkt. Fortsätt fynda på Sveriges största Mio. Slå till hos Folkhemmet och Hemtex. Kapa kostnader hos XXL och mycket mer. Kort sagt, missa inte denna vecka på Heron City…


Höstlov 26/10

Nu på lördag mellan klockan 12:00 – 14:00 besöker brandkåren Heron city och har med sig roliga gåvor till barnen.

Dessutom kommer Teenage mutant ninja turtles på besök mellan klockan 13:00 – 16:00.

Glittertatueringar mellan klockan 13:00 – 16:00

Passa också på att vinna priser till Prison Island, Adventure golf eller biobiljetter genom att tävla i vår Cash cube mellan klockan 13:00 – 16:00


Kungens Kurva Dagarna 28-29/9, 2019

I helgen är det återigen fest i hela Kungens Kurva. Här på Heron City slår vi som vanligt på stort. Vad sägs om:
Lördag:
På stora scenen utomhus:
12.00 Anna Bergendahl
14.00 Oscar Stembridge
16.00 Vlad
Efter varje uppträdande har man chans att få en autograf inne vid lilla scenen.
12.00-17.00 Play Zone
Roliga spel och lek för alla åldrar. Vi bygger upp ett 40 kvadratmeter stort spelområde på plan 0.
12.00-17.00 Kungens Kurva-tåget åker runt i området, hoppa på och åk runt Kungens Kurva helt utan kostnad.

Söndag:
12.00-17.00 Play Zone
Roliga spel och lek för alla åldrar. Vi bygger upp ett 40 kvadratmeter stort spelområde på plan 0.
12.00-17.00 Kungens Kurva-tåget åker runt i området, hoppa på och åk runt Kungens Kurva helt utan kostnad.Kungens Kurva Dagarna 25-26/5, 2019

I helgen är det fest i hela Kungens Kurva och som vanligt händer det massor av skoj hos oss på Heron City. Vad sägs om Theoz, William Segerdahl, Wiktoria och Fåret Shaun? Ta chansen att vinn en hel helg med en Honda CR-V Hybrid, provkör deras modeller och se världens snabbaste framhjulsdrivna bil, Civik Type-R som står utställd hos oss. Fotografera era barn kostnadsfritt hos Klick Kicks och dessutom har flera av våra butiker fina erbjudanden hela helgen. Mio ställer ut sina fina utemöbler utanför vår stora entré och ger tips och råd inför kommande sommarsäsong. Det finns också roliga saker att göra för alla barn i deras tält.
Varmt välkomna att fira Kungens Kurva Dagarna på Heron City!

Program:

Båda dagarna klockan 12-17:

Utställning av Hondas populära modeller och även provkörning

Världens mest sålda SUV  Honda CR-V

Teknikens värld testvinnare Honda HR-V

Och såklart Honda Civic

Civic Type-R   Världens snabbaste framhjulsdrivna bil på Nurburgring kommer finnas för utställning

Vi kommer även lotta ut en hel HELG med CR-V Hybrid till en lycklig vinnare.

Mio ställer ut sina fina utemöbler utanför vår stora entré och ger tips och råd inför kommande sommarsäsong. Det finns också roliga saker att göra för alla barn i deras tält.

Klick Kids barnfotografer är på plats.

Lördag 25/5:

SATS har uppvisning 11.45

Wiktoria (från Melodifestivalen) kl: 12.00

SATS har uppvisning 13.45

William Sergedahl (från Idol)  kl: 14.00

SATS har uppvisning 15.45

Theoz kl: 16.00

Samtliga shower sker på vår stora utomhusscen och efter varje artist finns det möjlighet att träffa dem och få autografer inomhus på vår lilla scen som finns uppställd mellan Media Markt och XXL.

Söndag 26/5:

Fåret Shaun kommer på besök och hela dagen (mellan 12 och 17) händer följande:

Fröplantering för alla barn

Pärlverkstad för alla barn

Pin Badge verkstad för alla barn.

 

 


Paw Patrol på Heron City

På lördag och söndag mellan klockan 13 och 16 träffar ni Chase och Skye och dessutom finns det massor av roligt påskpyssel för alla barn.


Värm upp inför Earth Hour

På lördag mellan klockan 12 & 16 värmer vi upp inför Earth Hour. Trampa fram en egen klimatsmart smoothie. Värm dig genom att hoppa hage och utmana dina vänner på ett skärmfritt spel. Välkommen till ett stort nöje på Heron City!


Träffa Muminfamiljen den 23/2

Mellan klockan 12 och 16 har ni chansen att träffa Muminfamiljen. Ta en bild med Muminfavoriten som ni får ta med er hem, var med på vårt minidisco, gå poängpromenad, var med i vår teckningstävling och baka med trolldeg. Det är fullt upp denna lördag här på Heron City


Vinn middag och bio för två

Vad eller vem värmer ditt hjärta lite extra? Vilken bild betyder kärlek för dig? Följ Heron City på Instagram, lägg ut din kärleksbild, tagga #heroncity och #ettstortnöjepåheroncity så kan du vinna en middag och ett biobesök för två personer.
Vinnare utses av en jury den 15/2 och beslutet kan inte överklagas.


Robin Bengtsson

Låt melodifestivalvinnaren få dig i den rätta julstämningen.

Robin Bengtsson har en ny jullåt: ”Never born to love”! Kom till Heron City fredagen den 21/11 klockan 18.30 för att se honom uppträda och signera.


Chokladpyssel

På lördag mellan klockan 12 & 17 kan ni vara med på vårt smarrigaste pyssel någonsin. I samarbete med Choco Mania skapar vi magi med choklad och andra godsaker.


Lucia

Fira stämningsfull lucia med Gladys del Pilar och Gladnesskören på torsdag klockan 18.oo.


Julmys med glögg, julpyssel och tomtebesök

Den 8-9 december mellan klockan 12 & 17 är det fullt julmys hos oss, kom till vår jullounge där vi bjuder på glögg, pepparkakor och julpyssel.

På besök har vi också tomtemor och tomtefar som gärna ställer upp på bild.

Passa på att ta en fin bild som ni lägger upp på Instagram och när ni taggar #ettstortnöjepåheroncity så trollar vi fram ett fint julkort som ni får ta med  hem. Ni är också med i utlottningen av ett fint pris som presenteras på Instagram innan den 31/12.

Varmt välkomna!


Stjärnskott Jul

Artisttävlingen Stjärnskott Jul åker ut på turné för att hitta nästa unga stjärna. På lördag 1 december kommer de till Heron City.
Kom och lyssna på julsånger med framtidens stora sångare.

Kl 12.00 börjar deltävlingen och 14.00 är det dagsfinal.


Black Friday

 

På fredag är Heron City fullt av fenomenala erbjudanden. Kl 16–20 går det dessutom att tävla om presentkort i virvelblås och de 100 första som visar att de följer oss på Instagram får en goodiebag!


Jag är Huddinge

Lördagen den 3/11 mellan klockan 17 och 20 kommer vinnaren i talangtävlingen Jag är Huddinge att koras på Heron City. I juryn sitter Dogge Douglas Doggelito Leon, Annelie Lindeberg, Anita Ram och Göran Agdur.

Vi delar också ut Huddinge Demokratipris.

Välkomna att lyssna & titta på och heja fram våra talangfulla ungdomar!


Kungens Kurva Dagarna

 

Lör 29/9

Kl. 12-17 Elbilsrace: För de yngsta bygger vi upp en racerbana och sedan är det bara att köra elbil så håret fladdrar. Kanske klarar förarna också av att ta ett körkort.

Sumobrottning: Kom och utmana dina kompisar eller syskon i en sumobrottar-duell i roliga sumobrottardräkter.

 

Chris Kläfford      kl. 12.00

Yohio                    kl. 14.00

Lisa Ajax              kl. 16.00

 

Uppträdande utanför huvudentrén på en för dagen uppbyggd utomhusscen. Efter respektive artists uppträdande finns chans att få autografer och ta selfies.

Kl. 12-17 Barnfotografering med Klick-Kids

 

Sön 30/9

Kl. 12-17 Elbilsrace: För de yngsta bygger vi upp en racerbana och sedan är det bara att köra elbil så håret fladdrar. Kanske klarar förarna också av att ta ett körkort.

Sumobrottning: Kom och utmana dina kompisar eller syskon i en sumobrottar-duell i roliga sumobrottardräkter.

Kl. 12-17 Barnfotografering med Klick-Kids

 

Skansentåget som går genom Kungens Kurva har även en hållplats hos oss under hela helgen.


Minidisco med dina tv-favoriter på lördag!

På lördag den 25/8, kl. 12-16 blir det full fart på Heron City! Alla barn är välkomna att träffa sina tv-favoriter och bli fotograferade med dem. Dessutom blir det minidisco och poängpromenad med priser till alla.

Vi har Dora Utforskaren, SvampBob Fyrkant och Ninja Turtles på besök. Missa inte det!


The Avengers på Heron

The Avengers kommer hit kl 12–15, nu på söndag 29/4. Missa inte denna unika chans att träffa Spider-Man, Thor, Captain America, Hulk och Iron Man. Livs levande superhjältar – det är på Heron det händer!

 


Lego i massor på sportlovet

Ta med barnen, släpp lös fantasin och bygg Lego tillsammans med massor av andra. Lördag 24/2 till tisdag 27/2, varje dag kl 10-17. Kanske får ni nya kompisar att gå på bio med, eller bowla med, eller fika med, eller äta med…

Välkommen att njuta av sportlovet på Heron City!


Play Tour 17/12 11-17

Kom till Heron söndag 17 december, kl 11–17, och provspela nyheter som Project Cars 2 i racingstol som följer kurvorna. Testa spännande LEGO Marvel Super Heroes 2 eller efterlängtade Ni No Kuni II: Revenant Kingdom där du kan bli green screen-fotograferad. Utmana dina vänner i nya Just Dance 2018, Ben10, Dragon Ball Fighterz och Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Dessutom massor av roliga leksaksteman från Playmobil och maskotarna Prinsessan och Riddaren kommer på besök.


Träffa Tomten lördag 9/12 och söndag 10/12

Tomtebesök med #tagga# station och pyssel!

Kom och träffa tomtefar och tomtemor som besöker oss nu i helgen den 9:e och 10:e december mellan klockan 12 & 16.

Passa på att ta en fin bild som du lägger upp på instagram och när du TAGGAR  så trollar vi fram ett fint julkort som du kan ta med dig hem.

 


Träffa Paddington lördag 2/12

Marmeladmumsande Paddington är tillbaka med ny film och hälsar på i Heron City på lördag 2/12, kl 12–17. Kom hit och ge honom en bamsekram och passa på att ta en selfie.

På Filmstaden Heron City visas just nu Paddington 2. Missa inte den charmiga björnens nya äventyr i London, boka biljett idag!

Paddington har flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går. När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik. För att ha råd att köpa boken måste Paddington ta en rad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja tjuven, en skurk som dessutom tycks vara en mästare i förklädnad.


Smygpremiär av Solsidan på Heron

Missa inte chansen att se smygpremiären av långfilmen Solsidan före alla andra på Filmstaden Heron City.

 • Måndag 27 november (ordinarie premiär fredag 1 december)
 • Filmstart 19.00
 • Pris 150 kr – i detta ingår popcorn och Coca-Cola,
 • Biljettsläpp onsdag 15 november

Solsidan är en av de mest populära tv-serierna som gått på TV de senaste åren och nu när den blir långfilm finns det många som är förväntansfulla. Solsidans egen Facebook-sida har 750 000 följare och när första trailern lades upp där delades den på kort tid 2 miljoner ggr.


Espresso House till Heron City

28 september öppnade Espresso House innanför stora entrén på Heron City. Diplomerade baristor serverar perfekta koppar kaffe och erbjuder bakverk och bröd från Espresso House Bakery.

För öppettider och mer information, se Espresso House.


Odeith skapade street art på Heron

Internationella street art-stjärnan Odeith gjorde sitt första Sverigebesök sommaren 2017. Och vart åkte han? Heron City! Hans uppdrag var att måla en hörnvägg och under fem dagar kunde alla se konstverket växa fram och poppa ut ur väggen.

Odeith föddes 1976 i Damaia, Portugal och lade händerna på sprayburkarna i mitten av 1980-talet. 2005 blev han internationellt känd för sina kompositioner skapade i perspektiv och målade i olika ytor, till exempel 90º hörn eller från vägg till golv, vilket skapar en optisk illusionseffekt.

Missa inte att kolla in Odeiths hörn vid Sängjätten nästa gång du kommer till Heron City.

Sugen på att se mer? Följ Odeith på Instagram.