*Avvikelser förekommer. Se alla öppettider här.

Sommarfest!

PLATS: FONTÄNSCENEN PÅ GATUPLAN OCH OLIKA EVENTYTOR I CENTRUM
DATUM: LÖRDAG 15 JUNI, KL. 11.00-16.00

Lördagen den 15 juni kl. 11.00-16.00 bjuder vi in till sommarfest i Heron City! Dagen bjuder bland annat på roliga tävlingar och härliga och fartfyllda aktiviteter som inspirerar hela familjen till ett sommarlov med skoj och rörelse. Våra restauranger kommer bjuda på aptitretande smakprover och våra butiker på inspiration i sommarens tecken. XXL kommer även bjuda in till lärorik ”Campingskola” och kl. 14.00 tar artisten Liamoo upp scenen för ett glänsande liveframträdande – det här vill ni inte missa!

KL. 11.00-16.00

Vill du testa på något nytt? Vi har lokala sportföreningar och aktörer på plats som bjuder in till gratis prova på-aktiviteter både utomhus och inomhus på gatuplan. Här kommer hela familjen kunna testa på allt från pickleball med Korpen Huddinge-Botkyrka till prickskjutning och dribblingstävling med Huddinge IF eller testa på Taekwondo med klubb Viking som tränar hela kroppen i självförsvar, styrka, smidighet och uthållighet. 

XXL bjuder in till campingskola! Inspireras av nyheter för friluftslivet, lär er hur man kommer igång samt vad man behöver inför en lyckad campingsemester. Det kommer även finnas provsmak av så kallad ”turmat”, frystorkad mat som kan vara nödvändigt att ta med sig vid längre campingutflykter, vågar du testa? På plats kommer det även vankas femkamp där du kan utmana en vän eller familjen i XXL:s spelpark av trädgårdsspel.

KL. 11.00-15.00

Under dagen kommer våra restauranger bjuda på aptitretande smakprover vid vår Food Court på plan 2 där ni bland annat finner O’Learys, Khan’s Mongolian BBQ, Le Beirut, Bengal Tiger, Pizza Hut, Taco Bar, Bamboo South och Coffee House by George – Varmt välkommen förbi och provsmaka allt från rykande goda vårrullar, chicken wings, mango lassi, fika med mera!

KL. 11.00 & 15:00

SATS bjuder in till två tillfällen av kostnadsfria Zumba-pass utanför huvudentrén på gatuplan, kl 11:00 & 15:00. Värm upp höfterna och ta med dig dina danssugna kompisar så kör vi!

KL. 12.00

Vill du ha inspiration och pepp inför en aktiv sommar? 
Välkommen att lyssna på dagens konferencier Anna Månströmer som tar plats på scenen och delar festliga tips. 

Anna kommer också prata träning med SATS som kör ett uppvisningspass på scenen – perfekt inspiration för hemmaträningen, vare sig du är inne på ett gym eller utomhus under sommaren.

KL. 14.00

På scenen intervjuar Anna ett av SOL GF:s lag som tränar och tävlar i cheerleading. SOL GF har haft cheerleading i över 10 år och har nu över 300 aktiva utspridda i lag för alla åldrar och nivåer och deras tävlingsverksamhet är en av de mest meritfyllda i Sverige. Följt av intervjun bjuds vi på en fartfylld uppvisning av laget på hisnande höjd!

Sedan intar artistfavoriten Liamoo fontänscenen för ett liveframträdande. Det kan hända att han kommer sjunga årets Mello-låt ”Bluffin”. Efter framträdandet är det dags för meet and greet. Varmt välkomna att hälsa på och ta en fin bild tillsammans med Liamoo!

© 2023 Photographer Anna-Lena Ahlström annalenaahlstrom.se