Plan 0

XXL

Glöm allt du hitills sett av sportbutiker!

Hos XXL får du ett sportkoncept som skiljer sig från andra och bjuder på helt nya upplevelser. Vår affärside är enkel: Stort urval, kända varumärken och Xtra Xtra Låga priser.

Ett gigantiskt sortiment

Eftersom vi ska ha få men stora varuhus kan vi lova dig ett utbud du aldrig tidigare upplevt. Hos XXL hittar du allt du kan tänkas behöva inom sport- och vildmarksutrustning – oavsett om du är motionär eller tränar på elitnivå.

Bara kända märkesvaror

Hos oss hittar du inga ”egna märken”, som ofta har lägre kvalitet för att de ska kunna säljas lite billigare. Eftersom vi har låga kostnader har vi råd att satsa på kända märkesvaror med det senaste inom design och beprövad kvalitet. Vår specialitet är att sälja det bästa billigare – ”billigvaror” kan vem som helst sälja billigt!

Entusiaster med expertkunskaper

Eftersom vi har stora varuhus och tydliga avdelningar, har vi säljare med expertkunskap. På XXL älskar vi ”nördar”! Våra säljare arbetar med produkter som de brinner för och som de allt som oftast använder.

Låga priser på allt

Vi erbjuder kvalitetsprodukter till avsevärt lägre priser än andra koncept. Detta tack vare att vi gör stora inköp och har få men stora varuhus. Därför kan vi sälja det du helst vill ha – de kända märkesvarorna – billigare än någon annan.

Kontakt:
010-451 36 20
kundservice.kungenskurva@xxl.se
www.xxl.se

Öppettider:
Mån-fre 10-20
Lör-sön 10-18