Plan 5

Filmstaden

Filmstadens biosalonger är öppna igen!

Det är viktigt för oss att gäster och medarbetare känner sig säkra och trivs på våra biografer. Vi följer därför folkhälsomyndighetens restriktioner och gör allt för att bioupplevelsen ska kännas säker och trivsam för dig som gäst och för våra medarbetare.

Läs mer om Filmstadens säkerhetsrutiner.


Här hittar du Nordens största biograf med 18 dukar varav två exklusiva VIP-salonger med en inbjudande lounge utanför.

Alla salonger har perfekta platser för rullstolsburna och i vissa salonger har sätena uppfällbara armstöd så att alla turturduvor kan skapa sig ett eget love seat! Salongerna har även extra stort benutrymme så att besökarna kan få den bästa filmupplevelsen. Våra VIP-salonger har elektriska stolar med infällda bord och rejäla armstöd och förutom den ökade komforten så är filmupplevelsen av högsta snitt. Salongerna kan visa 3D och har mycket bra akustik. Högtalarna har 7.1 ljud för absolut bästa ljudupplevelse.

På onsdagar visar vi Barnvagnsbio för föräldralediga som vill gå på bio med sin bebis. Vi visar då aktuella filmer för föräldrarna med ljust i salongen, lägre ljud och paus för blöjbyte – allt för att din bebis också ska trivas!

Filmstaden Heron har även en stor tag-själv-butik med en massa godsaker till filmen. Vad sägs om 100 sorters lösgodis, sockervadd, Millions, Fanta Frozen slush, stort ekologiskt sortiment, sockerfritt, naturgodis, dryck, snacks och godis. Dessutom popcorn såklart i olika former; Vanliga popcorn, karamell, och smaksatta med olika kryddor.

Varmt välkomna till Filmstaden Heron.

Kontakt:
kundservice@filmstaden.se