Plan 2

Atlantis Sängspecialisten

Atlantis sängspecialisten har ända sedan starten i början av 80-talet haft samma mission: Att hjälpa människor sova skönare och bättre.

Det är stor skillnad mellan att se god sömn som sin produkt och att ”sälja sängar”, som är vad de flesta andra i vår bransch sysslar med.

Vår kunskap är din garanti för skönare sömn
Att hjälpa människor att sova bättre kräver gedigen kunskap om sömn och sömnens betydelse för människan. Där har vi på Atlantis en unik kompetens. Vi är utbildade vid Karolinska Institutet. Bl a i ämnena sömnvetenskap, ryggvetenskap, anatomi, smärta, muskelfysiologi, hormonsystemet, kroppens temperaturreglering och arbetsfysiologi. Dessutom bedriver vi sedan många år en egen omfattande sömnforskning. Denna kompetens är vi helt ensamma om i sängbranschen.

ErgoCheck dataanalys – bara hos Atlantis
Med dataanalysprogrammet ErgoCheck läser vi av din kroppsprofil med hjälp av 800 sensorer, som visar exakt hur mycket stöd varje del av din kropp behöver. Vi erbjuder ErgoCheck på två olika nivåer, en enklare version om du är ute efter en standardsäng och en mer omfattande vetenskaplig analys som mynnar ut i ditt eget unika Säng-ID om du väljer ErgoBed. När testet är klart får du ditt eget säng-ID. Därefter bygger vi din ErgoBed för hand i vår sängfabrik i Vallentuna.

VILA och ErgoBed
Trots att vi genom åren varit återförsäljare för en hel rad av världens största och exklusivaste sängmärken, har vi aldrig varit helt nöjda. Därför började vi utveckla våra egna sängar redan i mitten av 90-talet.

Fem år senare föddes vårt första egna varumärke VILA, skapat med idén att kunna erbjuda välbyggda kvalitetssängar till vettiga priser. Och 2006 blev vår dröm om den perfekta, personanpassade sängen verklighet. Då lanserade vi Atlantis ErgoBed.

God nattsömn ger ökad livskvalitet
Om du sover bra på nätterna och vaknar utvilad varje morgon ökar du chansen till ett bra liv. Det finns inga genvägar till den riktigt sköna sömnen. När vi sover återhämtar sig kroppen och bygger upp ny energi. Idag, när vi stressar mer och sover mindre än man gjorde förr i tiden, är valet av säng viktigare än någonsin. Välkommen till oss på Atlantis, vi garanterar att se till att du hamnar i rätt säng.Vi har fått människor att sova skönare sedan 1982.

Vi önskar dig många sköna nätter framöver!

Kontakt:
08-710 21 12
heron@atlantisab.se
www.atlantisbeds.se

Öppettider:
Mån-fre 10-20
Lördag 10-18
Söndag 11-18