*Avvikelser förekommer. Se alla öppettider här.

Medina live och invigningsfest med JumpYard!

PLATS: FONTÄNSCENEN PÅ GATUPLAN OCH UTOMHUS VID HUVUDENTRÈERNA
DATUM: LÖRDAG 24 AUGUSTI, KL. 12-16

Lördagen den 24 augusti kl. 12-16 bjuder vi in till en storslagen invigningsfest i Heron City! JumpYard bjuder på en hisnande scenshow kl. 12 och kl. 14 uppträder favoriterna Medina. Efteråt kan den som vill hälsa på och passa på att ta en bild med artisterna göra det på en meet and greet. Dagens följs av roliga aktiviteter i centrum och tävlingar med fina priser där man bland annat kan vinna fribiljetter till JumpYard, varmt välkomna!

JumpYards invigningserbjudande 24-25 augusti

Förutom tävlingar där man kan vinna fribiljetter så erbjuder JumpYard under invigningshelgen lördag 24 augusti och söndag 25 augusti halva priset på hopptid, extratimmar och familjebiljetter, hur bra?! Erbjudandena gäller endast under dessa datum.

KL. 12-16 – BALLONGKONSTNÄR 

Vi har vår talangfulla och populära ballongkonstnär på plats igen som kommer mingla runt i centrum och dela ut roliga ballongfigurer till alla barn. Låt barnen få sitt alldeles egna festliga ballonghusdjur att ta med sig runt om i Heron City! 

KL. 12-16 – PROVA PÅ JUMPYARDS TRAMPOLIN

Utomhus vid våra huvudentréer kommer JumpYard ha en aktivitetsyta med en lastbil med prova-på trampolin där det finns möjlighet att testa på att hoppa. 
Ta med dig ditt bästa studs-humör så ses vi där!

KL. 12 – SHOW & GODISREGN PÅ SCEN

Ta plats vid fontänscenen kl. 12, för det här får inte missas! Det blir både en livad och hisnande show med JumpYard och inget mindre än ett himmelskt godisregn med godis från Grymt Godis från scenen – fånga så mycket du orkar bära (eller äta)! Det är ju trots allt lördag och dags för lördagsgodis.

KL. 14 OCH CA 14.40 – LIVEFRAMTRÄDANDE MED MEDINA OCH MEET & GREET

Hoppas ni är rejält danssugna… för kl. 14 intar storslagna Medina fontänscenen för ett liveframträdande – så på med gympaskorna och partyhumöret så taggar vi till! Vi vågar lova att ingen står still och att det bjuds på mäktig allsång när Medina spelar live.
Efter framträdandet är det dags för meet & greet. Varmt välkomna att köa för att hälsa på och ta en härlig bild tillsammans med Medina på scenen!