*Avvikelser kan förekomma. Se alla öppettider.

Inga tävlingar är igång just nu, men håll utkik, snart är det dags igen!

Vinn varje vecka!

Handla för 300:– och tävla om mat och nöje för 4 personer varje vecka

Nu ger vi alla som handlar för 300:– eller mer på Heron City chansen att vinna mat och nöje för 4 personer (värde ca 1.000:–) varje vecka! Bjud vänner eller familj på matupplevelse och dessutom något ur vårt nöjesutbud som bio eller bowling!

Reglerna är enkla:
1. Handla för minst 300:– på ett och samma ställe i Heron City.
2. Spara kvittot.
3. Anmäl dig till tävlingen via formuläret nedan samma vecka.

På söndag kväll vid midnatt stänger vi veckans tävling och utser en lycklig vinnare. Direkt på måndag morgon börjar vi om med en ny tävling. Var gärna med och tävla varje vecka. Har du ett kvitto på 300:– eller mer från den veckan så är du alltid välkommen.

Det intressantaste tävlingsbidraget vinner veckans tävling. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Heron City. Vinnaren måste kunna visa upp kvittot på begäran. Juryns beslut kan inte överklagas. Varje tävlingsperiod är en vecka (start måndag morgon, slut söndag kväll), tills vidare. Vinnaren meddelas via e-post. Anställda, eller familjemedlemmar till anställda, hos Heron City samt butiker/restauranger etc i Heron City äger ej rätt att delta i tävlingen. För personer under 18 år krävs målsmans godkännande för att delta i tävlingen. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att du deltar i tävlingen samtycker du till att Heron City kan komma att publicera ditt tävlingsbidrag och ditt namn i Heron Citys egna medier. Heron City kommer även att framöver sända Nyhetsbrev till din e-postadress.

 


(Tidigare tävlingar)

Cykelävlingen är avgjord!

Stort grattis till de tre tävlande som hade full koll på hur mycket man behövde cykla för att komma en kilometer.

Barncykel: Vincent Vitas

Damcykel: Mariam Rahmati

Herrcykel: Robin Teigland

Vi på Heron City önskar er många härliga cykelturer på era nya fina cyklar.

 

 

Kanske är det just du som vinner en av våra cyklar i helgen?

Lördag 31/3 och söndag 1/4, kl 12–16, har vi stor cykeltävling på Heron City. En herrcykel, en damcykel och en barncykel från XXL kommer få nya ägare. Nämligen de som på känn kommer närmast 1 km på vår tävlingscykel.

Alla kan tävla, stora som små. Vem blir bäst i familjen?