1. Mån - Tors: 06:30 - 24:00
  2. Fre: 06:30 - 01:00
  3. Lör: 07:30 - 01:00
  4. Sön: 07:30 - 24:00
Heron City

Välkommen till Heron City


Mio

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning med ett 60-tal butiker. Genom att erbjuda personliga inredningslösningar och ett positivt bemötande vill Mio inspirera kunderna att förnya sina hem.

Vi brinner för två saker

Riktiga möbler och att inspirera våra kunder att förnya sina hem. Lika länge har vi varit det lilla storföretaget som levererat genomtänkta inredningslösningar till den pris- och kvalitetsmedvetne kunden på den svenska möbelmarknaden.

Vårt sortiment

Ett bassortiment med inspirerande kvalitetsprodukter till marknadskraftiga priser kompletteras med ett spets-sortiment med Mios egna koncept samt externa varumärken.

De största inköpsområdena är vardagsrum, matplats och sovrum. Kring dessa rum skapas helhetslösningar som tillgodoser olika kundgruppers behov och livsstil. Som enskilt produktområde dominerar soffor där Mio har en marknadsledande position.

Nyheter fyra gånger om året

Sortimentet förnyas fyra gånger per år: Vår och höst i samband med utgivning av Mios katalog samt vid ytterligare två nyhetslanseringar.

De många nyheterna under året svarar väl upp emot kundernas intresse och nyfikenhet – heminredning präglas i dag av trender, säsong och stor lust att förändra och förnya hemmet.

Öppettider Kontakt
Måndag - Fredag 10-20 Tel: 08- 586 33 600
Lördag 10-19 info@mio.se
Söndag 11-19 www.mio.se

 

Mer Heron City

Hitta hit