Plan 0

Krubberiet

Artur Oziemkowski, kock och gourmand, grundade Krubberiet med stark tro på och förkärlek till kvalitativ snabbmat. Konceptet tog sin form 2013 och gjorde sig snabbt ett namn om att servera Stockholms bästa korvar. Krubberiet fortsätter än idag i samma anda och serverar gourmékorv. 2018 belönades Krubberiet med utmärkelsen ”Årets Korvkiosk”, utsett av Sveriges Korvakademi. Krubberiet mottog även priset ”Årets Korvtillbehör” på årets korvmässa, framröstat av mässans tusentals besökare samt de utställare som fanns på plats.

Våra korvar är exklusivt tillverkade för och av Krubberiet. Utan kompromisser och uteslutande på förstklassig köttråvara. Kryddade och tillredda med passion och en stor näve gastronomisk kärlek.

”Vi vill ändra på uppfattningen av snabbmat. Hur det med finess kan serveras och med god aptit, och med gott samvete för den delen, konsumeras”
-Artur Oziemkowski, korvmästare och grundare.

Grundaren/Korvmästaren Artur Oziemkowski finns på plats under öppningsveckan (v.28) för att på sitt mästerliga sätt servera gästerna sina mycket uppskattade och helt uika gourmetkorvar. Korvar baserade på unika recepturer, dagsfärskt bröd samt egna kreerade såser och tillbehör. Varmt välkomna till Krubberiet!